Pokud se vám líbí některý z mých výrobků a rádi by jste jej zakoupili, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím emailu info@karlenka.cz.
Naleznete mě také na facebooku www.facebook.com/karlenkaoriginal.

středa 9. října 2013

Podsedáky ...




Kromě šití drobných dekorací do interiéru se věnuji také šití bytového textilu. Nejčastěji šití závěsů, záclonek, opěrek a podsedáků různých velikostí a tvarů, na různé typy křesel a židlí.

Jako výplň používám antialergické polyuretanové kuličky, které nezadržují prach ani roztoče a jsou bez problému pratelné v pračce na 40 stupňů.

 Podsedáky mohou být buď se snímatelným potahem, nebo bez potahu.
  •  Pokud mají podsedáky potah, jeho zapínání je (z důvodů snazší manipulace)  zpravidla na zip. Samotný vak na výplň je ušitý ze 100% bavlny (většinou bílé barvy).
  • Pokud je podsedák šitý bez potahu, je vak na polyuretanovou výplň ušitý ze 100% bavlny se vzorem na přání zákazníka a přímo naplněn polyuretanovou výplní.


Cena jednotlivých podsedáků se liší dle zvoleného materiálu a velikosti.  

***

Veškeré prezentované fotografie zachycují mé originální výrobky.
Děkuji, že respektujete moje autorství.


1 komentář:

  1. S podsedáky je sezení mnohem pohodlnější. My máme na terase dřevěný zahradní nábytek a nedokážu si představit, že bych na židlích seděla jen tak. Po chvilce bych měla na stehnech vylisované příčky z židle :-D . Podsedáky na noc uklízím a taky je můžu vyprat, takže se jednoduše udržují čisté :-) .

    OdpovědětVymazat